• Fii alături de Echipa Țării

Școala de antrenori

Refresh Course pentru antrenorii ce dețin licența A UEFA și B UEFA

22 ian 2024 de Svetlana Tataru

În conformitate cu cerințele Convenției UEFA de recunoaștere a calificării antrenorilor, Departamentul Tehnic al Federației Moldovenești de Fotbal împreună cu Școala Federală de Antrenori, invită la un webinar pentru antrenorii care dețin licența A UEFA și B UEFA, programat pentru data de 1 februarie.

 

Cursul se va desfășura online, prin intermediul platformei Zoom, pentru a asigura accesibilitatea maximă a participanților. Tema seminarului este „Profilurile și rolurile jucătorilor. Diferența dintre profil și rol”. Lectorul seminarului va fi Vitalie Mardari (PRO UEFA, Moldova).

 

Participarea este gratuită, iar înregistrarea se face prin trimiterea unui e-mail la adresa școlii sfa.fmf.md@gmail.com, în care se furnizează informații precum numele și prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail, numărul de licență, clubul și categoria de vârstă a echipei, dar și alte detalii relevante.

 

Termenul limită – 29 ianuarie.


FMF încurajează antrenorii să participe la acest refresh course pentru a-și îmbunătăți cunoștințele și a contribui la dezvoltarea sportului în Republica Moldova.