• Fii alături de Echipa Țării

Comitetele FMF

Comitetul de Arbitri al FMF. Deciziile din 19 ianuarie 2024

22 ian 2024 de Svetlana Tataru

La sediul Federației Moldovenești de Fotbal (FMF) s-a desfășurat prima ședință a Comitetului de Arbitri FMF din anul 2024. 

 

După o dezbatere amănunțită, Comitetul de Arbitri a luat decizii în legătură cu fiecare punct de pe ordinea de zi. A fost aprobată perioada și listele arbitrilor și asistenților de arbitri care vor participa la cantonamentul de pregătire, programat să aibă loc în perioada 19-28 februarie 2024, la Centrul de Pregătire a Selecționatelor Naționale de la Vadul lui Vodă.

 

De asemenea, a fost stabilită data pentru testarea teoretică a observatorilor de arbitri, aceasta fiind programată pentru 10 februarie 2024. În cadrul ședinței, s-a analizat și progresul implementării programelor „Mentori și Talente" și „Dezvoltare a Arbitrajului FMF", cu un focus deosebit pe activitatea Școlilor Tânărului Arbitru din diverse regiuni ale Moldovei, precum Chișinău, Bălți, Bender, Cahul, Glodeni și Rezina.

 

În final, au fost aprobate structura, organigrama, statutul de personal și planurile de activitate ale Departamentului și Comitetului de Arbitri pentru anul 2024, confirmând angajamentul FMF în promovarea excelenței în arbitrajul fotbalistic.