• Fii alături de Echipa Țării

Școala de antrenori

Refresh Course pentru antrenorii ce dețin licența C UEFA și C FMF

13 ian 2024 de Svetlana Tataru

În conformitate cu cerințele Convenției UEFA de recunoaștere a calificării antrenorilor, Departamentul Tehnic al Federației Moldovenești de Fotbal împreună cu Școala Federală de Antrenori, vă invită să participați la un webinar pentru antrenorii care dețin licența C UEFA și C FMF, programat pentru data de 2 februarie.

 

Cursul se va desfășura online, prin intermediul platformei Zoom, pentru a asigura accesibilitatea maximă a participanților. Tema seminarului este „Metodologia procesului de antrenament.” Cursul va începe la ora 10.00, și va avea loc în limba română și limba rusă.

 

Înregistrarea se face prin trimiterea unui e-mail la adresa școlii serghei.truhanov@fmf.md, în care se furnizează informații precum numele și prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail, numărul de licență, clubul și categoria de vârstă a echipei, dar și alte detalii relevante. Termenul limită – 30 ianuarie.


FMF încurajează antrenorii să participe la acest refresh course pentru a-și îmbunătăți cunoștințele și a contribui la dezvoltarea sportului în Republica Moldova.