• Поддержи национальную сборную

Cupa de iarnă FMF. Ședința de start

11 ian 2024 de Sandu Grecu
GALERIE

La Casa Fotbalului din capitală a avut loc astăzi prima ședință comună a FMF cu echipele participante la prima ediție a ”Cupei de iarnă”, turneu inițiat de Federația Moldovenească de Fotbal cu scopul de a ajuta cluburile de fotbal din primele două ligi valorice la pregătirea pentru a doua parte a campionatului Republicii Moldova, ediția 2023/24. La ședință au participat reprezentanții Departamentelor Organizare Competiții și Comunicare FMF alături de delegații celor 8 cluburi care vor participa la turneu.

 

La începutul acestei săptămâni, site-ul FMF a publicat toată informația ce ține de organizarea primei ediții a Cupei de iarnă. 

REGULAMENTUL CUPEI DE IARNĂ poate fi citit AICI.

Programul partidelor CUPEI DE IARNĂ îl găsiți AICI.

 

În ședința de astăzi, Anatol Ostap, managerul Departamentului Organizare Competiții FMF a explicat reprezentanților cluburilor participante modalitatea de organizare a competiției și a răspuns la întrebările referitoare la turneu.  

 

La prima ediție a Cupei de iarnă vor participa 8 echipe: 4 din Super Liga și 4 din Liga 1. Competiția se va desfășura în două faze: Preliminară și Finală. Meciul de deschidere este programat pentru 31 ianuarie, pe stadionul Zimbru, de la ora 12:00 și va opune echipele Zimbru și Victoria. Ultima etapă, care va desemna și campioana, se va disputa pe 22 februarie.