• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

ARF Telenești. Gala Laureaților 2023

27 dec 2023 de Svetlana Tataru
GALERIE

ARF Telenești a fost gazda unei seri de excepție în cadrul Galei Laureaților 2023, un eveniment ce a adunat în aceeași sală personalități remarcabile din lumea sportului și reprezentanți de seamă din comunitatea locală. Organizată pentru a celebra excelența și realizările notabile din diverse domenii, gala a fost o ocazie deosebită de a recunoaște contribuțiile semnificative aduse de diverse personalități și instituții la progresul și dezvoltarea comunității.

 

Evenimentul a început cu o ceremonie solemnă, urmată de momente artistice și culturale ce au captivat audiența. Atmosfera festivă a fost întregită de prezența oficialităților locale, precum vicepreședintele r-nului Telenești, Ion Tulbure, președintele ARF Telenești, Octavian Anton, dar și a directorului executiv FMF, Adrian Ixari și Adrian Bogdan, fostul portar al selecționatei naționale de fotbal. 

 

Gala a inclus și premierea laureaților la diverse categorii, care au excelat pe parcusul acestui an. Printre aceștia s-au numărat următorii sportivi care au contribuit la promovarea și dezvoltarea comunității locale.

Cel mai bun portar - Serghei Zaporojan

Cel mai bun fundaș - Gheorghe Matei

Cel mai bun mijlocaș - Dumitru Ciubotaru

Cel mai bun atacant - Ștefan Chipăruș

Cel mai bun golgheter - Vadim Zelenschi

Cel mai bun jucător al anului 2023 - Adrian Furculiță

Cel mai bun arbitru - Gheorghe Moldovan

Cel mai bun antrenor - Artur Ciubrei

Cel mai bun jucător (Veterani) - Maxim Vîrlan

Cel mai bun tânăr jucător - Grigori Popovici

 

Gala Laureaților din Telenești nu a fost doar un eveniment festiv, ci și un prilej de a consolida legăturile comunitare și de a inspira generațiile viitoare să urmeze exemplele pozitive din jurul lor.