• Fii alături de Echipa Țării

Fotbal de Plajă (Naționale)

Fotbal pe plajă. Grigore Cojocari, printre nominalizații la Beach Soccer Stars 2023

14 dec 2023 de Svetlana Tataru

Federația Internațională a Fotbalului pe Plajă (BSWW) a anunțat lista celor mai buni 100 de jucători, 50 de jucătoare și 40 de antrenori ai fotbalului pe plajă. Printre aceștia se numără și căpitanul naționalei Moldovei, Grigore Cojocari. Jucătorul a primit recunoașterea meritată pentru performanțele sale impresionante pe parcursul ultimelor competiții, precum World Winners Cup Alghero 2023 și Euro Winners Cup 2023.

 

În lista anunțată vor fi premiate următoarele categorii: 

Cel mai bun antrenor

Cel mai bun portar (feminin)

Cea mai bună jucătoare

Cel mai bun portar (masculin)

Cei mai buni 5 jucători

Cel mai bun jucător

 

Nominalizații vor fi supuși votului până pe 11 ianuarie. Aceștia vor fi aleși de antrenorii și căpitanii echipelor din toate Asociațiile de Fotbal și cluburile de fotbal pe plajă care au participat la cel puțin una din competițiile internaționale organizate sub egida BSWW. În cazul în care nu există o echipă națională feminină de fotbal pe plajă în federație, căpitanul și antrenorul selecționatei masculine au responsabilitatea de a vota pentru cea mai bună jucătoare feminină și cel mai bun portar feminin. 

 

Data și locația Galei Beach Soccer Stars 2023 vor fi dezvăluite ulterior, iar câștigătorii vor fi premiați pentru contribuțiile lor excepționale în dezvoltarea și promovarea fotbalul pe plajă.