• Fii alături de Echipa Țării

Futsal (Naționale)

LIVE 18.30. Futsal. Moldova - Andorra, în direct la We Sport TV

14 dec 2023 de Svetlana Tataru

Naționala de futsal a Moldovei va juca astăzi, de la ora 18:30, contra selecționatei din Andorra cel de-al doilea meci amical programat în perioada 13-14 decembrie. Partida se va disputa la complexul sportiv Futsal Arena din Ciorescu și va fi transmisă în exclusivitate de postul de televiziune We Sport. În amicalul din 13 decembrie, naționala noastră s-a impus cu scorul de 2-1.

 

Intrarea la meci este gratuită. Reprezentanții presei vor avea acces în baza legitimației de serviciu.

 

Iată lista jucătorilor convocați de selecționerul naționalei de futsal, Vladimir Vusatii:

Portari: Oleg Chitoroaghî (Burevestnik), Artiom Cubani (Nistru)

Jucători: Valeriu Gurgurov, Constantin Burdujel, Cristian Obadă, Cristian Crasnov, Leonid Podlesnov, Sergiu Țîmpeu, Vladimir Vasilevschi, Adrian Lașcu (toți, Clic Media), Sergiu Tacot (Nistru), Andrei Negara (Burevestnik), Iulian Cojocaru (CS United Galați, România), Nikita Vlas (Modena Cavezzo Futsal, Italia).

 

Selecționata Moldovei a mai jucat cu Andorra în preliminariile Campionatului Mondial din 2016. Selecționata noastră s-a impus atunci în fața Andorrei cu scorul de 7:0, în meciul disputat la complexul sportiv Futsal Arena FMF din Ciorescu.

 

Jocul de azi cu Andorra va fi cu numărul 179 pentru Naționala Moldovei. Reprezentativa noastră a înregistrat 56 de victorii, 20 egalități și 102 de înfrângeri. Golaveraj: 443-666.

 

Partidele amicale cu Andorra reprezintă o etapă de pregătire a Naționalei Moldovei pentru următoarele competiții internaționale.

 

Cu aproximativ o oră înainte de startul partidei veți putea afla componențele de joc ale celor două formații, accesând această știre actualizată.