• Fii alături de Echipa Țării

Noi delegări UEFA pentru reprezentanții FMF

13 dec 2023 de Reporter FMF

Reprezentanții Federației Moldovenești de Fotbal, specialiști calificați din Republica Moldova acreditați de UEFA, se bucură în continuare de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciuri din cadrul competițiilor internaționale de fotbal.

 

Astfel, Igor ȘAȚKII a fost solicitat de UEFA în calitate observator de arbitri la meciul Fenerbahçe - Spartak Trnava din cadrul grupei H a Ligii Conferinței. Partida se va disputa pe 14 decembrie, la 20:45, pe Stadionul Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi, Istanbul.

 

Totodată, Alina CAPAȚÎNA, secretarul Comisiei de Disciplină a Federației Moldovenești de Fotbal, a primit invitația de la UEFA de a fi delegat la meciul FC Viktoria Plzeň  - FC Astana, la fel, din cadrul Ligii Conferinței. Partida este programată pentru 14 decembrie, pe Stadionul Plzně din Plzen, Cehia, începând cu ora 22.00.

 

Grație prestației meritorii pe arena internațională, numărul reprezentanților Federației Moldovenești de Fotbal acreditați de UEFA este în continuă creștere. FMF organizează constant cursuri de perfecționare pentru angajații săi și promovează fotbalul, indiferent de gen sau etnie. Fotbalul este pentru toți!