• Fii alături de Echipa Țării

Social. Eveniment FMF pentru copiii cu necesități speciale

06 dec 2023 de Reporter FMF
GALERIE

 

Federația Moldovenească de Fotbal nu este indiferentă și continuă să susțină copiii cu cerințe speciale. Astfel, pe parcursul anului 2023, FMF în colaborare cu Asociația Оbștească SUNSHINE a organizat un șir de evenimente sportive și interactive. Ultimul de acest fel a fost un adevărat bal mascat, cu muzică, dansuri și cadouri de la Moș Crăciun.

 

În ajunul sărbătorilor de iarnă, Federaţia Moldovenească de Fotbal și Asociația Оbștească SUNSHINE au organizat, în comun, un bal mascat cu participarea a circa 20 de copii cu necesități speciale. Micuții au avut parte de o adevărată sărbătoare, participând la diverse activități interactive. 

 

Evenimentul a avut loc la Centrul de pregătire a selecționatelor de fotbal ”Vatra” de la Vadul lui Vodă. Copiii au fost cazați gratis timp de două zile. Agenda activităților a fost plină și a început cu un meci de fotbal în aer liber.

Fotbalul uneste și poate consolida întreaga comunitate. Scopul tuturor acțiunilor social-sportive este promovarea unui mod sănătos de viață și a fotbalului ca instrument social, de consiliere emoțională și pishologică pentru persoanele cu nevoi speciale.