• Fii alături de Echipa Țării

Feminin (Naționale)

Fotbal feminin. Naționala a ajuns în Andorra

04 dec 2023 de Svetlana Tataru
GALERIE

Naționala feminină a Moldovei a ajuns în seara zilei de luni în capitala Andorrei, care o va găzdui până miercuri, 6 decembrie. Zborul din Chișinău până în orașul Barcelona a durat aproximativ 3 ore, cu o escală la București de mai puțin de o oră. A urmat și un drum cu autocarul de circa 3 ore. Andorra a întâlnit tricolorele cu o vreme însorită, +13 grade Celsius. 

 

Astăzi, de la ora 18:15, ora Andorrei, este planificat antrenamentul oficial al echipei noastre pe Stadionul Național din Andorra de la Vella.

Ioanna Allayiotou din Cipru va arbitra meciul Andorra – Moldova. Ea va fi ajutată de către asistentele Despoina Demosthenous și Maria Savvidou, iar Myrofora Toumazou va fi arbitra de rezervă.

 

Mâine avem un meci important, în care ne-am propus ca obiectiv obținerea victoriei. Din păcate dintre titulari vor lipsi Claudia Chiper pentru cumul de cartonașe galbene, dar și Felicia Guțu - pentru cartonașul roșu din partida cu Malta. Totodată, Natalia Munteanu, Cristina Cerescu, Irina Topal încă nu și-au revenit după traumele primite în această campanie. La ora meciului, însă, vom fi pregătiți să oferim totul pe teren.”, 

a declarat Nicolae Bunea, pentru siteul fmf.md.

 

Meciul Andorra – Moldova din cadrul grupei C1 a Ligii Națiunilor va avea loc pe 5 decembrie, pe stadionul Estadi Nacional din Andorra de la Vella. Începutul la ora 17:00. Partida va fi transmisă în direct de postul de televiziune WE Sport.