• Fii alături de Echipa Țării

Liga Națiunilor Feminin. Delegări UEFA

30 noi 2023 de Reporter FMF

Reprezentanții Federației Moldovenești de Fotbal, specialiști calificați din Republica Moldova acreditați de UEFA, se bucură în continuare de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciuri din cadrul competițiilor internaționale de fotbal.

Astfel, Olesea BERDEA va activa în calitate de Delegat UEFA la meciul dintre Georgia și Luxemburg din cadrul grupei C2 a Ligii Națiunilor. Partida este programată pe 1 decembrie, pe stadionul Mikheil Meskhi I Stadium din Tbilisi din Georgia, cu începere de la ora 15:00.

 

Federația Moldovenească de Fotbal are în prezent 6 delegați acreditați de UEFA pentru a lucra la meciuri internaționale. Este vorba de Olesea Berdea, Alina Capațîna, Diana Bulgaru, Dragoș Hîncu, Adrian Ixari și Sergiu Lisnic.

Grație prestației meritorii pe arena internațională, numărul reprezentanților Federației Moldovenești de Fotbal acreditați de UEFA este în continuă creștere. FMF organizează constant cursuri de perfecționare pentru angajații săi și promovează fotbalul, indiferent de gen sau etnie. Fotbalul este pentru toți!