• Fii alături de Echipa Țării

Școala de antrenori

Școala de Antrenori. Refresh Course, Licența Pro UEFA

29 noi 2023 de Svetlana Tataru

Analiza tehnică a Ligii Campionilor, sezonul 2022-2023” este tematica noului webinar gratuit pentru antrenorii din Republica Moldova ce dețin licențele PRO UEFA. Astfel, în conformitate cu cerințele Convenției UEFA de recunoaștere a calificării antrenorilor, Departamentul Tehnic al Federației Moldovenești de Fotbal împreună cu Școala Federală de Antrenori organizează la 7 decembrie 2023 un Refresh Course, pe platforma Online Zoom. Lectorul webinarului este Vitalie Mardari, instructor UEFA PRO, iar cursul se va desfășura fără taxă de participare. 


Înregistrarea are loc în perioada 20 noiembrie – 3 decembrie 2023, prin trimiterea unui e-mail la adresa școlii sfa@fmf.md, în care se furnizează informații precum numele și prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail, numărul de licență și alte detalii relevante.

Calendarul Școlii Federale de Antrenori pentru întreg anul 2023 îl găsiți AICI.

 

Școala moldovenească de antrenori se bucură de popularitate și printre foști fotbaliști străini. Mai bine de 20 de jucători cunoscuți din țări precum România, Belarus, Georgia, Letonia, Ucraina, Turcia, Rusia și Germania au obținut licența de antrenori în Republica Moldova, la Școala FMF. Până în anul 2022, Școala Federală de Antrenori a emis 55 de Licențe PRO. Posesorii acestor licențe activează în campionatele României, Armeniei, Letoniei, Ucrainei, Rusiei și Moldovei. 


Programul de Formare Profesională este extrem de important pentru întreaga mișcare fotbalistică din Republica Moldova, deoarece absolvenții lui vor putea să predea lecții de fotbal în școli și în același timp să antreneze în oricare dintre cluburile de fotbal din țară și străinătate.

 

Venim cu un îndemn și încurajăm toți doritorii de a se înscrie la cursurile Școlii Federale de antrenori. Licența oferită de FMF și UEFA este recunoscută internațional.