• Fii alături de Echipa Țării

ȘFA. Primul Modul al licenței PRO UEFA

23 noi 2023 de Svetlana Tataru

Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) a inaugurat cu succes primul modul al Licenței PRO UEFA, ediția 4-a, pentru perioada de curs 2023-2025. Evenimentul a atras atenția a 22 de antrenori, care au fost selectați pentru a participa la acest prestigios program.

 

Lista participanților include nume remarcabile în lumea fotbalului național și internațional, iar programul modulului promite o experiență educativă intensivă și orientată spre excelență. 

 

Printre participanții cursului se numără: Valeriu Andronic, Alexandr Bezimov, Alexandra Bocancea, Simion Bulgaru, Marius-Marian Croitoru, Mugurel Mircea Dan, Ernest Gulceac, Mihai Iosif, Sergiu Japălău, Vasile Lavric, Stanislav Luca, Igor Picușciac, Ilie Pinteac, Ghenadie Pușca, Andrei Radiola, Alexei Savinov, Elena Subotinna, Andrei Șumara, Romeo Surdu, Zsolt Peter Szabadi, Serghei Truhanov, Ianis-Alin Zicu.

 

Reprezentanții UEFA, Dariusz Pasieka și Pawel Grycmann, personalități cu o vastă experiență în fotbalul european, se regăsesc printre invitații speciali ai programului.

 

Lectori ai cursului sunt Vitalie Mardari, precum și tutorii: Nicolae Bunea, Igor Negrescu și Valeriu Oloieru, iar mentorii programului - Eugeniu Molovata, Serghei Cebotari și Shota Makharadze. 

 

Licența PRO UEFA reprezintă un pas important în cariera antrenorilor oferindu-le oportunitatea de a-și perfecționa abilitățile și de a contribui semnificativ la progresul fotbalului moldovenesc, și nu doar, pe arena națională și internațională. Cu o echipă distinsă de lectori, tutori și mentori, această ediție promite să fie una memorabilă și constructivă pentru toți cei implicați.

 

Venim cu un îndemn și încurajăm toți doritorii de a se înscrie la cursurile Școlii Federale de antrenori. Licența oferită de FMF și UEFA este recunoscută internațional. Despre actele necesare pentru înscriere și mai multe informații puteți vedea pe site-ul nostru, AICI.