• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Naționala se va vedea la Moldova 1 TV în următorii 5 ani

17 noi 2023 de Reporter FMF

Compania Teleradio-Moldova a încheiat un acord cu UEFA, care îi permite să transmită în următorii 5 ani meciurile echipei Naționale de fotbal. Despre aceasta a anunțat conducerea TRM într-o conferință de presă. Pe lângă meciurile Naționalei, Moldova 1 TV va mai transmite și turneele finale ale EURO 2024 și EURO 2028.

 

Colaborarea cu UEFA, pe care radiodifuzorul public o apreciază ca fiind istorică, consolidează poziția „Teleradio-Moldova” ca destinație de referință pentru conținutul fotbalistic de cel mai înalt nivel, se spune în comunicatul TRM.

 

„Suntem extrem de bucuroși să avem această colaborare cu UEFA, care aduce în Republica Moldova frumusețea și entuziasmul fotbalului european", a declarat Vlad Țurcanu, director general al Teleradio-Moldova.

 

În calitate de difuzor oficial al UEFA, Teleradio-Moldova va asigura o acoperire cuprinzătoare a meciurilor, prin interviuri exclusive, analize de specialitate și detalii din culise. 

Echipele editoriale și tehnice ale instituției vor lucra pentru a oferi iubitorilor de fotbal experiențe de vizionare captivante. Colaborarea cu UEFA va spori, fără îndoială, accesibilitatea în regiune a competițiilor desfășurate sub egida forului fotbalistic continental și va contribui la creșterea popularității sportului rege în rândul fanilor moldoveni.

Parteneriatul cu UEFA face parte din strategia Teleradio-Moldova de a deveni o instituție de referință în ceea ce privește transmisiunile sportive în spațiul audiovizual local.

 

Sursa: Moldova 1