• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Naționala. Ultimele pregătiri înainte de meciul cu Albania

16 noi 2023 de Svetlana Tataru
GALERIE

Tricolorii se află în faza finală a pregătirilor înaintea confruntării cu Albania, programată în cadrul preliminariilor Campionatului European 2024. În galeria foto de mai jos, vă prezentăm câteva imagini capturate în timpul ultimelor sesiuni de pregătire, oferindu-vă o privire în culisele antrenamentelor echipei naționale. 

 

Mâine, 17 noiembrie, cu începere de la ora 19:00, Naționala Moldovei va întâlni selecționata Albaniei pe stadionul Zimbru din Chișinău. Se anunță un spectacol fotbalistic de excepție, iar suporterii sunt așteptați să își susțină cu entuziasm Echipa Țării în acest meci importantă din istoria noastră.

 

Amintim că Moldova va întâlni Albania pe 17 noiembrie, de la ora 19:00, pe stadionul Zimbru din Chișinău, iar apoi, pe 20 noiembrie, de la ora 21:45, va juca în deplasare, cu Cehia, la Olomouc, în ultima partidă din cadrul preliminariilor Campionatului European 2024.

 

Citește și...

Lotul Moldovei pentru meciurile cu Albania și Cehia

Naționala, reunită pentru meciurile cu Albania și Cehia

Serghei Cleșcenco: Suntem motivați să dăm totul pe teren și să facem aceste momente istorice de neuitat pentru toată Moldova

foto: Anna Rotary