• Fii alături de Echipa Țării

Comitetele FMF

Deciziile Comitetului Executiv al FMF din 27 martie 2020

29 mar 2020 de Sandu Grecu

Comitetul Executiv al Federației Moldovenești de Fotbal, din data de 27 martie 2020, convocat în perioada Stării de urgență, în conformitate cu articolul 39.8 din Statutul FMF și în baza Regulamentului de organizare și funcționare al Comitetului Executiv și al Comitetului de Urgență al FMF, și-a desfășurat ședința prin intermediul instrumentelor electronice: proiectele de hotărâri au fost expediate prin email, cu opțiunea de vot a 17 din cei 20 de membri.

 

Comitetul Executiv a adoptat următoarele decizii importante:

 

– A aprobat Hotărârile Comitetului de Urgență al FMF cu privire la datele începutului Campionatului Republicii Moldova la fotbal. Astfel, s-a decis ca data demarării campionatului, în Divizia A și Divizia Națională, să fie contramandată pentru o perioadă nedeterminată de timp, până la expirarea Stării de urgență și obținerea permisiunii din partea autorităților abilitate, privind desfășurarea antrenamentelor și a întrunirilor pe arenele sportive și în spații publice.

Federația de fotbal depune efort maxim pentru a obține permisiunea de reluare a antrenamentelor și competițiilor fotbalistice.

 

– A anulat desfășurarea celui de-al XIX-lea Congres Ordinar al FMF, programat pentru 14.04.2020. Data organizării Congresului va fi stabilită ulterior, după încheierea Stării de urgență.