• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Naționala. Vezi imagini de la primele antrenamente ale tricolorilor înainte de meciul cu Albania

14 noi 2023 de Svetlana Tataru
GALERIE

Tricolorii se află în plin proces de pregătire pentru meciul cu Albania din preliminariile Campionatului European 2024. La antrenamentul de astăzi de la CPSN de la Vadul lui Vodă, pe un timp ploios, au participat toți 25 de jucători convocați de selecționerul Serghei Cleșcenco. 

 

Joi, 16 noiembrie, este planificat antrenamentul oficial al echipei noastre la CPSN, iar înainte de ședința tehnică va fi organizată conferința de presă a Naționalei noastre cu participarea selecționerului Serghei Cleșcenco și a unui jucător. Declarațiile reprezentanților Naționalei noastre și detalii despre antrenamentul tricolorilor veți găsi pe site-ul fmf.md. Pentru ziua de mâine jucătorii noștri mai au programate antrenamente, ședințe teoretice și de recuperare.

 

Meciul Moldova – Albania din cadrul grupei E a calificărilor pentru EURO 2024 va avea loc pe 17 noiembrie, pe stadionul Zimbru. Începutul la ora 19:00. Partida va fi transmisă în direct de postul de televiziune Moldova 1 doar pe teritoriul Republicii Moldova.

 

Iar pe 20 noiembrie, la Olomouc, Naționala Moldovei va juca cu Cehia, în ultimul meci din preliminariile Campionatului European 2024. Începutul la ora 21:45.

foto: Anna Rotary