• Support National Team

Masculin (Competiții)

LIVE. FC Milsami - Dacia Buiucani

11 noi 2023 de Reporter FMF

 

Milsami Orhei şi Dacia Buiucani Chişinău se întâlnesc astăzi, de la ora 17:00, în cel de-al treilea meci al etapei a 12-a din Super Liga. Partida de la Orhei va fi transmisă în direct de platforma media ligatv.md și de postul de televiziune We Sport.     

 

11 noiembrie. Orhei, Complexul sportiv raional

Arbitru: Ion ORLIC

Asistenți: Artur MACOVEI și Anatolie BASIUL

Al 4-lea oficial: Ion BÎLEA

 

Milsami Orhei: 1.Emil TÎMBUR, 5.Yaroslav TEREKHOV, 7.Daniel LISU, 10.Radu GÎNSARI, 11.Mamadou Harouna CAMARA, 12.Shahrom SAMIEV, 19.Igor LAMBARSCHI, 20.Vadim PAIRELI, 21.Vladislav ZAVALIȘCA, 22.Dinu GRAUR , 23.Vadim BOLOHAN

Rezerve: 31.Mihail CIOBAN, 9.Dumitru ROGAC, 14.Vitus AMOUGUI, 27.Vadim DIJINARI

Antrenor: Vladimir GUDEV

 

Dacia Buiucani Chișinău: 1.Victor DODON, 3.Denis BACIU, 5.Mihai ȚÎPAC, 7.Dumitru BIVOL, 10.Eugen ZASAVIȚCHI, 11.Ilie BOTNARI, 14.Sandu ROMAN, 20.Ștefan EFROS, 27.Valentin REBEJA, 29.Alex GUTIUM

Rezerve: 12.Eduard VALUȚA, 4.Dumitru STRAISTARU, 6.Cristian PRUTEANU, 8.Vasile BÎTLAN, 9.Vlad LUPAȘCO, 16.Daniel DOSCA, 17.Vlad PASCARI, 18.Luca MORARU, 58.Dumitru GALUȘCA

Antrenor: Viorel FRUNZĂ

 

Intrarea la meci va fi gratuită.

 

Milsami şi Dacia Buiucani s-au întâlnit până acum în 7 meciuri în Super Liga. „Vulturii roşii” au repurtat 4 victorii, iar alte 3 meciuri s-au încheiat la egalitate. Golaverajul general este favorabil orheienilor: 10-2. Însă ultima partidă jucată la Orhei între cele două echipe s-a încheiat cu o remiză, scor 1-1. Pe 15 octombrie 2022, Vasile Bîtlan a deschis scorul din penalty în minutul 52, iar fotbalistul din Mali Mamadou Harouna Camara a egalat în minutul 67.

 

Milsami traversează o perioadă nefastă. În ultimele 3 etape, formaţia pregătită de către Vladimir Gudev nu a repurtat nicio victorie. Seria a început la Bălţi, cu o înfrângere, scor 0-3, după care a urmat un rezultat de egalitate, scor 1-1 pe teren propriu în compania Petrocubului. Runda trecută, orheienii au cedat cu 1-2 pe terenul Sheriff-ului. Aceste rezultate au îndepărtat-o pe Milsami la 6 puncte de liderul Sheriff.

 

„Vulturii roşii” au încasat 6 goluri în ultimele 3 etape şi au ajuns la 12 goluri încasate de la începutul primei faze de campionat. Oricum, Milsami rămâne redutabilă pe teren propriu. Gazdele de astăzi nu au pierdut niciun meci la Orhei. Elevii lui Vladimir Gudev au câştigat 4 meciuri, iar o partidă au încheiat-o la egalitate. În această săptămână, doi jucători ai lui Milsami şi-au sărbătorit ziua de naştere. Vadim Paireli a împlinit 28 de ani, iar Dumitru Rogac - 25. Milsami nu are jucători suspendaţi pentru această confruntare.

 

De partea cealaltă, Dacia Buiucani se află în cărţi pentru calificarea în faza a doua a Super Ligii. Echipa condusă de pe banca tehnică de Viorel Frunză a adunat 6 puncte şi se află la un singur punct de FC Floreşti, formaţie aflată pe ultimul loc ce se asigură prezenţa în faza a doua.

 

Formaţia lui Viorel Frunză a avut posibilitatea de a urca pe locul 6, însă în runda trecută a obţinut doar un punct în faţa echipei Spartanii Sportul. Acele două puncte o pot costa foarte scump pe Dacia Buiucani. Nu este ultima şansă a chişinăuenilor de a obţine puncte în acestă ediţie de campionat. În etapa a 13-a, Dacia Buiucani va juca pe teren propriu cu FC Floreşti, iar acel meci poate fi decisiv pentru echipa lui Viorel Frunză. Oaspeţii nu au jucători suspendaţi pentru această confruntare.

 

Cu aproximativ o oră înainte de startul partidei veți putea afla componențele de joc ale celor două formații, accesând această știre actualizată.