• Fii alături de Echipa Țării

FMF ajută la reabilitarea stadionului din Edineț

09 noi 2023 de Svetlana Tataru
GALERIE

Federația Moldovenească de Fotbal continuă lucrările de reamenajare a terenurilor de fotbal din Republica Moldova. Conform Strategiei de dezvoltare a fotbalului, FMF acordă suport cluburilor pentru întreținerea stadioanelor cu suprafață naturală și artificială. 

 

În raionul Edineț au fost efectuate recent lucrări complexe pe terenul de fotbal cu gazon natural ce găzduiește meciurile formației FC Edineț. Astfel, au fost implicați mai mulți specialiști și echipamente tehnice necesare pentru efectuarea acțiunilor de mentenanță. 

 

Reabilitarea stadionul orășenesc din Edineț a fost posibilă datorită sprijinului oferit de Federația de Fotbal a Moldovei, ARF Edineț, primăria și consiliul municipal Edineț, precum și a administrației clubului de fotbal FC Edineț.

 

Dezvoltarea infrastructurii este una dintre direcțiile prioritare în activitatea Federației Moldovenești de Fotbal. Susținerea proiectelor pentru menținerea și îmbunătățirea gazoanelor naturale și sintetice pe stadioanele din Republica Moldova este importantă în perspectiva sporirii calității nivelului jocului și atractivității pentru suporteri, precum și a organizării mai multor evenimente, care vor asigura dezvoltarea fotbalului în țară.