• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Europa League. Servette - Sheriff. Ora 19:45

09 noi 2023 de Svetlana Tataru

Campioana Republicii Moldova, Sheriff joacă în această seară în direct, la Jurnal TV, de la ora 19:45, cel de-al patrulea meci din faza grupelor Ligii Europa. Partida contra formației elvețiene Servette se va disputa pe Stade de Genève din Geneva. În primul meci, campioana noastră a cedat acasă în fața grupării AS Roma, scor 1-2. FC Sheriff a fost învins și de Slavia Praga (Cehia), în deplasare, cu scorul de 6-0, fiind și cea mai severă înfrângere din istoria participării tiraspolenilor în cupele europene. Cea de a treia partidă s-a disputat la Tiraspol contra formației Servette și s-a încheiat cu o remiză, scor 1-1.

 

INFO text în regim Live, clic site-ul UEFA

 

Servette - FC Sheriff

Arbitru: Manfredas Lukjančukas (Lituania)

Arbitri asistenți: Mangirdas Mirauskas (Lituania), Vytenis Kazlauskas (Lituania)

Al 4-lea oficial: Orestas Abramavicius (Lituania)

Video asistent arbitru: Clay Ruperti (Țările de jos)

Asistentul arbitrului video: Erwin Blank (Țările de jos)

 

Grupa și programul echipei Sheriff în Liga Europa, ediția 2023/24 (clic)

 

În clasamentul grupei G, conduc Roma și Slavia, cu câte 9, și respectiv, 6 puncte. Sheriff și Servette, au acumulat câte un punct. 

 

Sheriff va juca astăzi meciul cu numărul 165 în cupele europene. Bilanț: 50 victorii, 46 egalități, 68 înfrângeri. Golaveraj 153-179. 

 

În ediția din acest an a cupelor europene, Sheriff a mai jucat 2 etape preliminare de Champions League. În primul tur, campioana noastră a trecut de Farul Constanța (România) cu scorul general de 3-1: 0-1 în deplasare și 3-0 (după prelungiri) la Tiraspol. Iar în turul 2 a fost eliminată de campioana Israelului, Maccabi Haifa, după 1-0 acasă și 1-4 (1-2), în prelungiri, în deplasare. 

De asemenea, campioana noastră a trecut în turul 3 preliminar al Ligii Europa de gruparea BATE Borisov, 5-1 acasă și 2-2 în deplasare. În faza decisivă, play-off, Sheriff a eliminat campioana din Insulele Feroe, KÍ Klaksvík, 1-1 în deplasare și 2-1 acasă. 

 

Federația Moldovenească de Fotbal urează mult succes echipei noastre în meciul cu formația din Elveția!

foto: UEFA