• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Super Liga. Etapa a 11-a în cifre

06 noi 2023 de Reporter FMF

*În 4 meciuri au fost marcate 12 goluri (gazdele – 9, oaspeţii – 3), în mediu – 3 goluri pe meci. De la începutul campionatului în 44 meciuri s-au înscris 126 de goluri (gazdele – 70, oaspeţii – 56), în medie - 2,86 goluri pe meci.

 

*Gazdele au câștigat 2 meciuri, oaspeții au câștigat 1, iar o partidă s-a încheiat la egalitate. De la începutul campionatului gazdele au câștigat 18 meciuri, oaspeții – 20, iar 6 meciuri s-au terminat nedecis.

 

*Cele mai multe goluri într-un meci (6) au fost marcate în jocuri Sheriff – FC Florești (5-1) din etapa a 5-a, Dacia Buiucani - CSF Bălți (1-5) din etapa a 8-a și Petrocub – FC Florești (6-0) din etapa a 11-a.

 

*În această etapă nu au fost acordate lovituri de la 11 metri. De la începutul campionatului arbitrii au dictat 13 de penalty-uri, dintre care 10 au fost transformate în gol.

 

*Arbitrii au sancţionat jucătorii, antrenorii și staful tehnic cu 29 cartonaşe galbene. În total de la începutul campionatului au fost acordate 190 cartonașe galbene.

 

 *În această etapă nu au fost arătate cartonașe roșii. De la începutul camionatului au fost arătate 3 cartonașe roșii.

 

*Radu Gînsari (Milsami), conduce în clasamentul golgheterilor, cu 7 goluri. Nicolai Solodovnicov (FC Florești) și Amine Talal (Sheriff) au înscris câte 6 goluri, Henrique Luvannor (Sheriff), Mihail Platica (Petrocub) – câte 5. Vladimir Ambros (Petrocub), Emmanuel Alaribe, Marin Căruntu (ambii de la Zimbru), Andre Da Silva și Serhii Molochko (ambii de la CSF Bălți), David Akpan Ankeye (Sheriff) au marcat câte 4 goluri.

 

*Meciurile etapei au fost urmărite din tribune de 3.580 de spectatori, în mediu câte 895 de oameni pe meci. De la începutul campionatului meciurile au fost urmărite din tribune de 37.317 de spectatori, în mediu câte 848 de oameni pe meci.