• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

ARF Ialoveni. Consolidarea parteneriatului fotbalistic cu AJF Constanța

29 oct 2023 de Reporter FMF

Asociația Raională de Fotbal (ARF) Ialoveni continuă să demonstreze angajamentul său față de dezvoltarea fotbalului local prin cooperarea strânsă cu Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Constanța din România.

 

Recent, ARF Ialoveni a primit în vizită delegația Asociației Județene de Fotbal Constanța. În cadrul evenimentului au fost discutate activitățile ambelor asociații și s-au desfășurat două meciuri amicale de fotbal între echipele de veterani și de seniori. Partidele s-au încheiat la egalitate, confirmând fraternitatea părților, consolidând legăturile dintre cele două asociații.

 

La începutul meciurilor, președintele raionului Ialoveni, Mihail Silistraru, și președintele ARF Ialoveni, Eduard Munteanu, au venit cu mesaje de salut pentru oaspeții din România. De asemenea au oferit diplome, medalii și cadouri conducerii AJF Constanța și tuturor jucătorilor.

 

Amintim că acordul de cooperare dintre cele două asociații prevede organizarea unor evenimente comune, organizarea unor competiții pentru școli, dar și pentru veterani, desfășurarea meciurilor amicale, promovarea fotbalului feminin, schimbul de bune practici etc.