• Fii alături de Echipa Țării

Feminin (Naționale)

Fotbal feminin. Ultimele pregătiri și declarații înainte de meciul cu Letonia

25 oct 2023 de Svetlana Tataru
GALERIE

Naționala feminină a Moldovei a efectuat penultimul antrenament la CPSN de la Vadul lui Vodă, înainte de meciul din deplasare cu Letonia, iar astăzi tricolorele pleacă spre Jelgava (Letonia), unde vor disputa cel de-al treilea meci din cadrul preliminariilor Ligii Națiunilor cu selecționata țării-gazdă. Vă prezentăm în galerie câteva imagini de la penultimul antrenament, dar și declarațiile selecționerului Nicolae Bunea, ale fundașilor Felicia Guțu și Anastasia Sivolobova și ale portarului naționalei, Denisa Bojenco, dinaintea deplasarii.

 

Nicolae Bunea, selecționer

„Urmează două partide importante pentru noi, cu naționala Letoniei. Mi-ar fi plăcut să jucăm primul meci acasă, însă ne vom concentra pe teren și vom încerca să scoatem rezultate pozitive. Fetele sunt bine, motivate. Ducem lipsa Nataliei Munteanu, căpitanul echipei noastre, dar și a Irinei Topal, care s-a accidentat în Malta. Păcat că nu am luat puncte acolo, dar și acasă, cu Andorra. Vom lucra mai mult la fazele de atac ca să marcăm mai des.”

 

Denisa Bojenco, portar

„Mereu am încercat să ofer totul pe teren, să-mi ajut echipa. Deși sunt de puțin timp la națională, deja am creat o legătură frumoasă cu fiecare jucătoare. Ne susținem reciproc. Fotbalul este imprevizibil, dar sperăm să obținem o victorie în deplasare.”

 

Anastasia Sivolobova, fundaș

„Suntem binedispuse înainte de meciurile cu Letonia. Ne lipsește Natalia Munteanu și Irina Topal, care sunt accidentate, dar suntem motivate să arătăm două meciuri frumoase și să obținem puncte cu Letonia.

 

Felicia Guțu, fundaș

Sunt mândră să fac parte a echipei naționale și sunt decisă să lupt alături de colegele mele pentru victorie în meciul cu Letonia. Ne vom dedica la maximum pentru a ne reprezenta cu demnitate țara.”

foto: Anna Rotary

Citește și...

Lotul Moldovei pentru meciurile cu Letonia

Naționala, reunită pentru meciurile cu Letonia

Bilete la meciul Moldova - Letonia