• Support National Team

Asociații Raionale

CS Olimp Veteran Cahul, campioana Ligii Veteranilor 35+ din Regiunea Sud

03 oct 2023 de Svetlana Tataru
GALERIE

CS Olimp Veteran Cahul a triumfat în etapa finală a Ligii Veteranilor 35+ din Regiunea Sud a Moldovei, ediția 2023. În partida desfășurată pe stadionul raional „Atlant" din Cahul, CS Olimp-Veteran a învins formația ARF Basarabeasca cu scorul de 5-2.

În finala mică a competiției, ARF Cantemir a obținut o victorie categorică de 6-1 împotriva formației ARF Taraclia, stabilindu-și astfel locul III pe podium în această ediție a Ligii Veteranilor.

La ceremonia de premiere, Piotr Malcov, președintele Asociației de Fotbal Cantemir, și Iurie Plopa, președintele Asociației de Fotbal Basarabeasca, au înmânat din partea Federației Moldovenești de Fotbal cupele, medalii și diplome echipelor câștigătoare, subliniind spiritul de fair-play și performanța participanților.

Echipa CS Olimp Veteran Cahul, alături de celelalte trei campioane regionale din Nord, Centru și Est, vor evolua în etapa finală a Ligii Veteranilor la fotbal, care va avea loc la Centrul de Pregătire al Selecționatelor Moldovei din Vadul lui Vodă. 

Turneul a fost organizat de către Oficiul Regional de Dezvoltare Sud al FMF cu sprijinul Consiliului Raional Cahul și a Primăriei municipiului Cahul și a fost dedicat săptămânei UEFA Grassroots Week în Moldova.