• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Live 16:00. Under 17. Polonia - Moldova

30 sep 2023 de Svetlana Tataru

Naționala Moldovei va juca astăzi, de la ora 16:00, contra echipei similare a Poloniei, la turneul de calificare pentru Campionatul European de juniori Under 17. Partida se va juca pe stadionul Zimbru-2 din capitală. Intrarea la meci va fi liberă. 

 

Site-ul nostru, FMF.md va transmite în direct meciul. De asemenea, partida va putea fi urmărită și pe postul TV WE SPORT.

 

În celălalt meci la zilei, de la ora 16:00, la Orhei, se întâlnesc Suedia și Letonia. Canalul de Youtube al FMF va transmite și această partidă.   

 

Programul complet al turneului îl găsiți aici:

30 septembrie 2023: 

Suedia – Letonia (Orhei) 

Polonia - MOLDOVA (Chișinău)

3 octombrie 2023: 

Polonia – Suedia (Orhei) 

MOLDOVA - Letonia (Chișinău)

 

Toate partidele vor începe la ora 16:00.

 

Echipa Moldovei U17 (vezi lotul AICI) va susține toate cele 3 meciuri pe stadionul Zimbru-2 din capitală. Alte 3 partide de la acest turneu se vor disputa pe stadionul din Orhei. Site-ul nostru, fmf.md va relata informații de la meciuri în timp real. 

 

Astfel, toate partidele Moldovei vor fi transmise Live pe siteul nostru FMF.md și pe canalul TV WE SPORT.

Celelalte 3 meciuri vor putea fi urmărite pe canalul de Youtube al FMF.   

 

Amintim că forul european a încredințat Federației Moldovenești de Fotbal organizarea turneului de calificare pentru Campionatul European U17 pentru al doilea an consecutiv.

 

În etapa de elită se vor califica primele două echipe din fiecare grupă și cinci selecționate de pe locul trei, cu cele mai bune rezultate înregistrate în meciurile directe cu primele două clasate din cele 13 grupe. Țările de Jos sunt deja calificate direct în etapa de elită, având cel mai bun rating UEFA la această categorie de vârstă.

Gazda turneului final, Cipru, este calificată direct la EURO 2024.