• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Super Liga. Etapa 6 în cifre

25 sep 2023 de Reporter FMF

*În 4 meciuri au fost marcate 12 goluri (gazdele – 3, oaspeţii – 9), în mediu – 3 goluri pe meci. De la începutul campionatului în 24 meciuri s-au înscris 64 de goluri (gazdele – 35, oaspeţii – 29), în medie - 2,66 goluri pe meci.

 

*Gazdele n-au câștigat nici un meci, oaspeții au câștigat 3 meciuri, iar o partidă s-a încheiat la egalitate. De la începutul campionatului gazdele au câștigat 9 meciuri, oaspeții – 13, iar 2 meciuri s-au terminat nedecis.

 

*Cele mai multe goluri într-un meci (6) au fost marcate în jocul Sheriff – FC Florești (5-1) din etapa a 5-a.

 

*În această etapă a fost acordată o lovitură de la 11 metri, care a fost transformată de Vladimir Ambros (Petrocub). De la începutul campionatului arbitrii au dictat 5 de penalty-uri, dintre care 3 au fost transformate în gol.

 

*Arbitrii au sancţionat jucătorii, antrenorii și staful tehnic cu 14 cartonaşe galbene. În total de la începutul campionatului au fost acordate 96 cartonașe galbene.

 

În această etapă a fost arătat un cartonaș roșu. Ioan-Călin Revenco a fost eliminat pentru oprirea ocaziei evidente. De la începutul campionatului au fost arătate 3 cartonașe roșii.

 

*Nicolai Solodovnicov (FC Florești) și Radu Gînsari (Milsami) conduc în clasamentul golgheterilor, cu 4 goluri. Marin Căruntu (Zimbru), Luvannor Henrique, Amine Talal (ambii de la Sheriff) au marcat câte 3 goluri.

 

*Meciurile etapei au fost urmărite din tribune de 9.620 de spectatori, în mediu câte 2.405 de oameni pe meci. De la începutul campionatului meciurile au fost urmărite din tribune de 25.216 de spectatori, în mediu câte 1.050 de oameni pe meci.