• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

FF Bălți. Moldinconbank - campioană, Molodovo - deținătoarea Cupei

14 sep 2023 de Reporter FMF

Pe 13 septembrie, pe stadionul orășenesc din Bălți s-a disputat finala Cupei municipiului Bălți la fotbal, ediția 2023. În finală sau întâlnit echipele AF Roma Bălți și Molodovo. În timpul regulamentar de joc s-a înregistrat un rezultat de egalitate, 1-1. Astfel, câștigătoarea a fost stabilită în urma loviturilor de departajare. Mai norocoși au fost jucătorii echipei Molodovo, care s-au impus cu scorul de 4-1, intrând în posesia trofeului.

 

În pauza meciului echipele de copii din mun. Bălți, FC Bălți U14, AF Roma U7, FC Arsenal U12, au primit câte 10 mingi donate de Federația de Fotbal a mun. Bălți, cu suportul FMF.

 

După finală a avut loc și procedura de premiere a echipelor, care au ocupat primele 3 locuri în Campionatul municipiului Bălți, ediția 2023.

 

Loc 1: MOLDINDCONBANK

Loc 2: AF ROMA BĂLȚI

Loc 3: MOLODOVO

 

La ceremonia de premiere au fost prezenți președinte Federației de Fotbal din municipiul Bălți, Ghenadie Grigorișin, primarul municipiului Bălți, Nicolae Grigorișin, șeful secției Tineret și Sport, Iuri Dmitracov, managerul ORD Nord al FMF, Vitali Jurat.

 

echipa Molodovo, deținătoarea Cupei mun.Bălți, ediția 2023