• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

ARF Orhei. Peresecina, campioana raionului, 2023

04 sep 2023 de Reporter FMF
GALERIE

De Ziua Limbii Române, pe terenul Complexului Raional Sportiv Orhei s-a disputat finala Campionatului raional de fotbal, ediția 2023. După un meci spectaculos, care a opus echipele satelor Isacova și Peresecina, campioană a devenit formația din localitatea Peresecina. Locul 3 i-a revenit echipei din satul Step-Soci.

 

Finala a fost cu adevărat incendiară. Cele 2 echipe au fost susținute frenetic din tribune de mai mulți suporteri, printre care s-au aflat și primarii celor două localități, dar și conducerea raionului Orhei. Înainte de start, un jucător de la Isacovca și-a cerut iubita în căsătorie.   

 

La ceremonia de premiere au fost prezenți: Dinu Țurcanu, președintele raionului Orhei, Irina Bogaciuc, vicepreședinta raionului Orhei, responsabilă de domeniul Tineret și Sport, Cristian Botnarenco, președintele Asociației Raionale de Fotbal Orhei, Mihai Zara, secretarul general al ARF Orhei, Vadim Șargarovschi, șeful Serviciului relații cu membrii afiliați ai FMF și Vladislav Cebotari, inspector federal FMF

Cele trei echipe s-au ales cu premii bănești, mingi de fotbal, diplome și medalii, iar campionii au luat și Cupa, care din acest an va rămâne definitiv în vitrina primăriei satului Peresecina.

 

Peresecina, campioana raionului Orhei, 2023. Foto: OR.MD