• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

ARF Ialoveni. FC Bardar, campioana raionului

04 sep 2023 de Reporter FMF
GALERIE

FC Bardar este campioana raionului Ialoveni la fotbal, ediția 2023!

12 meciuri fără nicio înfrângere! Golaveraj 44-13! Este bilanțul echipei campioane, care s-a impus fără drept de apel.

 

Ultima etapă a campionatului raionului Ialoveni la fotbal seniori și juniori, ediția 2023, s-a disputat duminică, 3 septembrie. Fiecare meci a avut miza lui, deoarece s-au decis locurile pe podium. Într-un final au fost de toate: partide pline de dramatism, decise în minutele suplimentare și multe goluri.

 

Astfel, în urma rezultatelor din ultima etapă, campioană a raionului Ialoveni, la juniori, a devenit echipa din Suruceni. Ea a fost urmată pe podium de Ruseștii Noi și Dănceni.

 

În timp ce la seniori, titlul i-a revenit echipei FC Bardar. În ultima etapă, campionii s-au impus la Horești cu 3-1.

Pe locul secund s-a clasat formația din Dănceni, iar pe 3 – echipa din Nimoreni.

 

Toate cele șase echipe au fost premiate cu cupe, diplome și medalii de către ARF Ialoveni, cu premii bănești oferite de Consiliul Raional Ialoveni și cu mingi de fotbal donate de Federația Moldovenească de Fotbal.

 

La ceremonia de premiere, cu mesaje de felicitare către participanți au venit președintele ARF Ialoveni, Eduard Munteanu, președintele consiliului raional Ialoveni, Mihail Silistraru, vicepreședintele Consiliului raional Ialoveni, Andrei Eremia, managerul Departamentul Competiții FMF, Nicolae Dănilă, președintele Asociației ”Ștefan Cel Mare”, Andrei Batereanu, președintele Comitetului Executiv ARF Ialoveni, Ilie Nour, membrul Comitetului Executiv ARF Ialoveni, Ion Budeanu, primarii satelor Molești, Mihai Catan și Horești, Petru Cigoreanu, consilierul local din satul Bardar, Gheorghe Tonu și alții.

 

FC Bardar, campioana raionului Ialoveni 2023. Foto: ARF Ialoveni