• Fii alături de Echipa Țării

Integritatea în fotbal

Integritate. Seminar pentru arbitrii din Liga 1 și 2

14 aug 2023 de Sandu Grecu
GALERIE

Conform Codului disciplinar adoptat de FMF la recomandările FIFA și UEFA în vederea protecției jocului de fotbal, Departamentul de Integritate al FMF a organizat un nou seminar de instruire anti-mită și anti-match fixing pentru arbitrii din Liga 1 si Liga 2. Evenimentul a avut loc în cadrul cantonamentului dinaintea startului campionatului Republicii Moldova, Ligile 1 și 2.

 

Departamentul de Integritate este responsabil pentru protecția jocului în conformitate cu Codul disciplinar. Odată cu intrarea în vigoare a Codului disciplinar orice persoană care cade sub incidența codului (jucător, antrenor, arbitru, oficial, etc) are obligația de a raporta imediat informația pe care o deține privitor la manipularea rezultatului unui meci, afectarea integrității unui meci, competiție sau pariuri aranjate.

 

FMF îndeamnă toate cluburile de fotbal, oficiali ai cluburilor de fotbal, jucători, arbitrii, oficiali de meci, angajați ai FMF să respecte obligațiile prescrise de Codul Disciplinar pentru protecția jocurilor de fotbal și a competițiilor de fotbal naționale și internaționale. În acest sens, FMF cheamă persoanele cărora le pasă de fotbal să raporteze sub protecția anonimatului orice informație despre acțiuni de corupție, trucări de meciuri și pariuri aranjate:

Email: integritate@fmf.md 

Telefon: +373 62002080

 

Împreună putem proteja meciurile și competițiile de fotbal.

Jucăm curat!