• Fii alături de Echipa Țării

Feminin(Competiții)

Adunarea Generală Ordinară a Ligii Feminine de Fotbal

04 aug 2023 de Reporter FMF
GALERIE

Vineri, 4 august, la Complexul Sportiv Futsal Arena FMF din comuna Ciorescu a avut loc Adunarea Generală Ordinară a Asociației Obștești „Liga Feminină de Fotbal din Moldova” (LFFM).

Cu un mesaj de salut către participanți a venit președinta Ligii Feminine, Diana Bulgaru, directorul tehnic FMF, Dănuț Oprea, președintele Comitetului Executiv LFFM, Aurelii Abajeru și secretarul general al LFFM, Ruslan Plopa.

La ședință au participat peste 30 de reprezentanți ai cluburilor și școlilor sportive, inclusiv antrenorii selecționatelor feminine.

În cadrul intrunirii s-au discutat mai multe aspecte importante legate de noua ediție a Campionatului Feminin precum:

- Structura Campionatului de fotbal feminin din Republica Moldova, ediția 2023/24, pe categorii de vârstă: senioare, WU-16, WU-14 , iar din acest an și cu proiectul-pilot WU-12.

- Programul meciurilor Campionatului Republicii Moldova la fotbal feminin, ediția 2023/2024, care va începe la începutul lunii septembrie.

- Aprobarea noului Regulament al Campionatului Republicii Moldova la Fotbal Feminin, ediția 2023/24. 

 

Delegații FMF au prezentat, de asemenea, Regulamentul de clasificare a cluburilor feminine de fotbal, Regulamentul de licențiere a cluburilor feminine de fotbal, Cerințele Școlii Federale de Antrenori.

 

Totodată, astăzi au fost afiliați noi membri la LFFM:

AO „MILSAMI”

AO „STEAUA IALOVENI”

 

Următoare Adunare Generală a AO „Liga Feminină de Fotbal” din Moldova va avea loc în luna iunie 2024.

 

text și foto: Svetlana Tataru