• Fii alături de Echipa Țării

Liubomir Madan, la 45 de ani!

03 aug 2023 de Reporter FMF

Cunoscutul comentator sportiv, Liubomir Madan, împlinește astăzi vârsta de 45 de ani!

 

Cu acest prilej, Federația Moldovenească de Fotbal îi urează omagiatului viață lungă, sănătate din belșug și cât mai multă inspirație în procesul de creație.

 

La mulți ani!  

 

Liubomir Madan s-a născut pe 3 august 1978 la Chișinău.

 

El activează în calitate de cronicar sportiv de peste 25 de ani. Este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării a Universității de Stat din Moldova (anul 2002). Este prezentator de știri sportive, reporter sportiv, autor de emisiuni (Sinteza Sportivă, Metronom, Sport Contact) la Teleradio Moldova.  

 

A lucrat ca reporter sportiv și corespondent special la publicațiile Sport Curier și Sport Plus, a fost ofițer de presă la clubul de fotbal Speranța Nisporeni, crainic la meciurile Naționalelor Moldovei și FC Zimbru, comentator la meciuri de handbal și fotbal. Începând cu anul 2001 este membru al Asociației Presei Sportive din Moldova. A fost acreditat la mai multe competiții naționale și internaționale, inclusiv la Jocurile Olimpice din Londra 2012, Campionatul European de atletism 2001, Campionatul European de haltere 2003 și altele.  

 

Pentru activitatea sa de cronicar sportiv a fost apreciat cu premii și distincții de Guvernul Republicii Moldova, Asociația Presei Sportive din Moldova și Federația Moldovenească de Fotbal.

 

Căsătorit, soția Nadejda, are o fiică, Gabriela (8 ani).

 

Foto: APSM