• Fii alături de Echipa Țării

Feminin (Naționale)

Fotbal feminin. Claudia Chiper, căpitanul naționalei, se alătură echipei Farul Constanța!

28 iul 2023 de Roman Cenușă

Astăzi, clubul Farul Constanța a anunțat o achiziție de marcă, aducând căpitanul naționalei Republicii Moldova, Claudia Chiper, în cadrul proiectului lor ambițios.

 

Născută pe 16 iunie 1995 în Republica Moldova, Claudia Chiper aduce un impresionant palmares și experiență în fotbalul de performanță. Cu abilități remarcabile ca mijlocaș sau atacant, ea și-a început cariera la FC Noroc Nisporeni în Moldova și apoi a strălucit la cluburi precum Heniu Prundu Bîrgăului, AE Famagusta și Pyros Limassol din Cipru. De asemenea, ea a făcut parte din prestigioasa FC Barcelona Football Academy, cu care a reușit să câștige Cupa Ciprului.

 

Claudia a mai jucat și în Suedia, la FK Smedjebacken, precum și în Italia, la Apulia Trani. În ultimul sezon, ea a fost o parte importantă a echipei Carmen București din România, contribuind la câștigarea Cupei României.

 

De-a lungul anilor, Claudia Chiper a fost o prezență constantă în naționala Moldovei, aducând pasiune și spirit de lider în fiecare meci în care a evoluat. Pentru naționala feminină de senioare, Claudia a jucat 47 de meciuri în care a marcat 7 goluri.

 

Federația Moldovenească de Fotbal îi dorește mult succes Claudiei în noua sa etapă din carieră și suntem nerăbdători să o vedem strălucind pe gazonul din Liga 1 în componența echipei Farul și în competițiile internaționale alături de echipa națională!

 

Citește și...

Fotbal feminin. Claudia Chiper, cele mai multe meciuri și goluri la Națională!

foto: www.farulconstanta.com