• Fii alături de Echipa Țării

Feminin (Naționale)

Fotbal feminin. Selecționata U19 la finalul stagiului de pregătire! Vezi imagini video și foto

28 iul 2023 de Roman Cenușă
GALERIE

Echipa națională feminină U19 a încheiat cu succes un stagiu de pregătire intensiv la CPSM din Vadul lui Vodă. Acest cantonament reprezintă o etapă crucială în vederea pregătirilor pentru preliminariile Campionatului European, ediția 2023/2024, și a fost condus de antrenoarea Alexandra Bocancea.

 

Timp de patru zile, fetele din selecționata U19 au abordat un program intensiv, alcătuit din antrenamente zilnice și ședințe tehnice concentrate, cu scopul de a-și îmbunătăți abilitățile și a-și consolida strategia de joc. Jucătoarele au demonstrat un angajament extraordinar și o dorință deosebită de a reprezenta cu mândrie culorile naționale pe scena internațională.

 

Echipa națională feminină U19 se va reuni într-un nou cantonament pe 6 august, iar pregătirile vor continua pentru a se asigura că sunt în cea mai bună formă posibilă înainte de debutul preliminariilor Campionatului European, ediția 2023/2024.

 

Reiterăm că, în urma tragerii la sorți a grupelor din cadrul preliminariilor Campionatului European pentru junioare WU19, ediția 2023/2024, care a avut loc pe 16 iunie la Nyon, Elveția, naționala WU19 a Moldovei a fost repartizată în grupa B3 alături de Slovenia, Kosovo și Azerbaidjan. 

 

Mini-turneul va avea loc în Slovenia, în perioada 7-15 noiembrie 2023.

 

Reprezentativele din grupa B3 vor lupta pentru promovarea în Liga A a preliminariilor Campionatului European, ediția 2023/24, runda 2.

 

Vă reamintim, că din anul 2021 competițiile pentru junioare au un format nou, care are menirea să asigure o dezvoltare a tinerilor jucători de elită, ca parte a angajamentului continuu al UEFA față de fotbalul feminin.

foto: Maria Teeșanu, manager Naționala Feminină