• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

Echipa Rîșcani 2 a câștigat un turneu rezervat veteranilor

25 iul 2023 de Victor Daghi

Asociația de fotbal din Rîșcani, cu susținerea Consiliului raional Rîșcani și a Federației Moldovenești de Fotbal, a organizat a doua ediție a turneului de mini-fotbal cu participarea echipelor de veterani de la Nordul țării.  

 

La ceremonia de deschidere a turneului au participat Igor Stoian, vicepreședintele raionului Rîșcani, Igor Gorodea, specialist în cadrul Direcției raionale Învățământ, Tineret și Sport, Constantin Rusu, președinte ARF Rîșcani, Andrei Cocieru, vicepreședinte ARF Rîșcani, Vladimir Albina, secretar general ARF Rîșcani, Saveli Coptu, administratorul clubului CF Rîșcani, Iurie Crîsico, antrenor ȘS Rîșcani. FMF a fost reprezentată de către Vadim Șargarovschi, șef al Serviciului Control Intern.

 

Echipa Rîșcani 2 antrenată de Ion Pleșca a învins în meciul decisiv formația Rîșcani 1 (antrenor Tudor Gladchii), scor 7-5, devenind câștigătoarea competiției. Podiumul a fost completat de echipa din Dondușeni (antrenor Eugeniu Isipciuc). Organizatorii turneului au desemnat cei mai buni jucători din componențele echipelor premiante - Tudor Gladchii (Rîșcani 1), Ion Belețchi (Rîșcani 2) și Eugeniu Isipciuc (Dondușeni). Toate echipele au primit cupe, diplome și cadouri.