• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

FC Florești anunță un rebranding ambițios și campania „Pentru un fotbal cinstit!”

23 iul 2023 de Roman Cenușă

Într-un comunicat de presă recent, echipa de fotbal FC Florești a dezvăluit planurile pentru un rebranding complet, cu obiectivul de a face un nou pas către elita fotbalului din Moldova și de a se apropia mai mult de iubitorii fotbalului din țară.

 

După obținerea unor rezultate sportive bune în sezonul 2022/2023 în Liga 1, FC Florești a demonstrat că merită să facă parte din fotbalul de top al Moldovei promovând în Super Liga.

 

Cu toate acestea, echipa dorește să privească înainte și să se concentreze pe crearea unui nou brand pentru FC Florești. Prin rezultatele lor, muncă asiduă și noua reputație, își doresc să devină un exemplu și un impuls pozitiv pentru celelalte cluburi de fotbal din țară.

 

Rebranding-ul complet al clubului include un nou logo, actualizarea schemei de culori a clubului și dezvoltarea unui stil propriu. De asemenea, FC Florești va acorda o atenție specială comunicării cu suporterii și iubitorii fotbalului, precum și crearea și dezvoltarea de platforme de social media proprii.

 

Un aspect important al noii strategii este lansarea campaniei „Pentru un fotbal cinstit!”. FC Florești își dorește să fie parte a unui joc corect, unde se promovează respectul față de adversari, respectarea regulilor impuse, hotărârile arbitrilor și unde toți au șanse egale de a câștiga, cu Fair Play fiind principiul fundamental.

 

Echipa a declarat public că este împotriva meciurilor trucate și altor tipuri de influențe și manipulări asupra rezultatelor jocurilor. FC Florești este deschis și gata să colaboreze cu toate structurile oficiale care lucrează pentru combaterea meciurilor trucate și a manipulării rezultatelor.

 

De asemenea, clubul mai afirmă că, cu eforturi susținute, echipa depune toate resursele pentru a aduna în cadrul său profesioniști de înaltă calificare, atât jucători, cât și antrenori, personal medical, management și angajați. Obiectivul lor este să creeze un club cu adevărat profesionist, care va lupta în condiții de egalitate pentru locurile din vârful clasamentului.

 

Echipa se angajează să ofere fanilor un fotbal interesant, atractiv și onest. Cu motto-ul „FC Florești - echipa pe care o iubești!”, noul parcurs al clubului este așteptat cu entuziasm atât de suporteri, cât și de iubitorii fotbalului din Moldova.

foto: www.facebook.com/fcfloresti2003