• Fii alături de Echipa Țării

Feminin (Naționale)

Fotbal feminin. Concluziile antrenorului interimar al echipei naționale, Nicolae Bunea, la final de cantonament

18 iul 2023 de Roman Cenușă

Concluziile antrenorul interimar al echipei naționale a Moldovei, Nicolae Bunea după încheierea cantonamentul din perioada 10-18 iulie și disputarea celor două meciuri amicale împotriva Muntenegrului.

 

Eu cred că a fost un cantonament cu două meciuri destul de utile. Obiectivele pe care ne-am propus la general să le îndeplinim, în principiu le-am atins.

Referitor la scor, dacă luăm cele 4 reprize, pot spune că 3 reprize au fost destul de bune pentru noi. Repriza a 4-a, a doua repriză din meciul de azi, întradevăr a fost mai slabă.

Anumite momente de greșeli individuale au dus la golurile primite, dar nu e o problemă. Cred că pe viitor fetele au potențial, iar odată cu intrarea în ritmul jocurilor din campionat, până la prima etapă din Nations League de la sfârșitul lui septembrie, sperăm ca fetele să ajungă într-o formă mai bună și la o capacitate perfectă.

Pentru noi urmează un alt cantonament la sfârșitul lunii septembrie, când vom juca două meciuri în Liga Națiunilor, pe teren propriu cu Andorra și în deplasare cu Malta. În dependență de rezultatele obținute, pas cu pas, vom analiza perspectiva câștigării grupei.

a declarat Nicolae Bunea la sfârșitul celui de al doilea meci amical cu Muntenegru.

 

Amintim că, echipa națională feminină a Moldovei a reușit să obțină o victorie importantă, învingând într-un prim meci amical pe 14 iulie naționala Muntenegrului cu scorul de 2-1. În meciul al doilea împotriva Muntenegrului din 17 iulie, Moldova a suferit o înfrângere cu scorul de 0-5.

 

Cantonamentul și cele două meciuri amicale cu Muntenegru a constituit o etapă de pregătire pentru meciurile din cadrul noii competiții, Liga Națiunilor. Naționala face parte din Liga C, grupa C1, alături de Andorra, Letonia și Malta. Partidele vor avea loc în perioada septembrie - decembrie 2023.

 

Citește și...

Fotbal feminin. Moldova învinsă de Muntenegru

Fotbal feminin. Meci jubiliar pentru Națională!

Fotbal feminin. Tricolorele au pus capăt unei lungi serii fără victorie

Fotbal feminin. Declarațiile antrenorul interimar al echipei naționale, Nicolae Bunea, după victoria împotriva Muntenegrului

Fotbal feminin. Victorie! Moldova – Muntenegru 2-1

LIVE 18:30. Fotbal feminin. Moldova – Muntenegru

Fotbal feminin. Interviu cu Nicolae Bunea, antrenorul interimar al echipei naționale a Moldovei

Interviu. Vicepreședintele FMF explică schimbarea antrenorului echipei naționale feminine

Fotbal feminin. Vezi imagini de la primul antrenament al naționalei Moldovei

Fotbal feminin. Nicolae Bunea este noul antrenor interimar al Echipei Naționale

Fotbal feminin. Naționala, două meciuri amicale cu Muntenegru

foto: Anna Rotary