• Fii alături de Echipa Țării

UEFA. Delegări ale reprezentanților FMF

17 iul 2023 de Victor Daghi

Specialiștii calificați din Republica Moldova, acreditați de UEFA, se bucură de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciurile din cadrul competițiilor desfășurate sub egida UEFA. Astfel, 8 arbitri și un delegat din țara noastră vor lucra la meciuri din cadrul primului tur al UEFA Europa Conference League, programate săptămâna aceasta.

 

Arbitrul Roman JITARI ajutat de asistenții Andrei BODEAN, Victor MARDARI, și al patrulea oficial Andrei BREGUȚA vor lucra la meciul FC Santa Coloma (Andorra) - Penybont (Malta), în manșa secundă din turul 1 preliminar al Europa Conference League. În tur 1-1. Partida va avea loc joi, 20 iulie, în orașul Andorra la Vella pe stadionul Estadi Comunal.

 

Încă o brigadă de arbitri din Republica Moldova a fost delegată la un alt joc din cadrul aceleiași competiții, Sarajevo (Bosnia și Herțegovina) - Torpedo Kutaisi (Georgia). În tur 2-2. Ion ORLIC (la centru), Anatolie BASIUL, Denis OALĂ (ambii, asistenți) și Igor BOȘCA (al patrulea oficial) vor activa la meciul, care va avea loc pe 20 iulie, pe stadionul Olimpic Asim Ferhatovic Hase din Sarajevo.

 

În cadrul aceleiași competiții, Diana BULGARU va activa în calitate de Delegat UEFA la meciul Dinamo Batumi (Georgia) - Tirana (Albania). În tur 1-1. Partida va avea loc joi, 20 iulie, pe stadionul orășenesc din Batumi.

 

De-a lungul anilor, angajații și specialiștii FMF se bucură de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciurile din cadrul competițiilor desfășurate sub egida UEFA.