• Fii alături de Echipa Țării

Fotbal de Plajă (Naționale)

LIVE 17:45. Fotbal pe plajă. Ucraina – Moldova

09 iul 2023 de Roman Cenușă

Astăzi, 9 iulie, echipa națională de fotbal pe plajă a Moldovei se pregătește să joace un meci extrem de important din cadrul play-off-ului pentru calificarea la Cupa Mondială de Fotbal pe Plajă 2024. Adversară va fi selecționata similară a Ucrainei, echipa care a ocupat locul 1 în Grupa B. Meciul va avea loc pe Arena European Games Park din orașul Baku, Azerbaidjan.

 

Câștigătoarea acestui meci se va califica la Cupa Mondială de Fotbal pe Plajă din 2024 care va avea loc între 15-25 februarie 2024 în Dubai, Emiratele Arabe Unite (UAE).

 

Partida va fi transmisă în direct și poate fi vizionată AICI

 

Ucraina - Moldova

09 iulie. Ora 17:45. Arena European Games Park, orașul Baku (Azerbaidjan)

 

Ucraina: Andrii Nerush, Oleksandr Poslavskyi - Ihor Levchenko, Andrii Borsuk, Oleh Shchytnik, Oleksandr Korniichuk, Yaroslav Zavorotnyi, Dmytro Voitenko, Yurii Shcherytsia, Andrii Pashko, Maksym Voitok, Oleg Zborovskyi

Antrenor: Mykola Kostenko

 

Moldova: Ruslan Istrati, Nicolae Garanovschi - Nicolae Ignat, Leonid Podlesnov, Grigore Cojocari, Vasile Mîță, Dumitru Graur, Eugen Borovschi, Alexandru Sîrghi, Artiom Turta, Serghei Schițenco, Alexandr Ceh

Antrenor: Ruslan Pernai

 

Turneul de calificare se desfășoară în perioada 5-9 iulie la Baku, Azerbaidjan, oferind oportunitatea echipelor participante de a lupta pentru un loc la Cupa Mondială FIFA de Fotbal pe Plajă din 2024, ce urmează a avea loc în Emiratele Arabe Unite (UAE).

 

Echipa națională de fotbal pe plajă a Moldovei a făcut parte din Grupa A a turneului de calificare, alături de Azerbaidjan, Italia și Estonia.

 

Rezultatele naționalei Moldovei au fost următoarele:

1 etapă

Azerbaidjan – Moldova  2-3

 

2 etapă

Italia – Moldova 3–1

 

3 etapă

Estonia – Moldova 2-6

 

Clasamentul grupei A se prezintă în felul următor:

 

Pentru ultimele informații despre meciurile naționalei, rezultatele înregistrate, marcatorii și clasamentul la zi, accesați site-ul fmf.md! Aici veți găsi cele mai proaspete și relevante actualizări cu privire la performanțele echipei naționale. Stați conectați și susțineți naționala la maximum!

 

foto: www.instagram.com/beachsoccer_moldova/