• Fii alături de Echipa Țării

Feminin(Competiții)

Fotbal feminin. Moldova va găzdui grupa 10 de calificare, din cadrul Ligii Campionilor

30 iun 2023 de Victor Daghi

Republica Moldova va găzdui, în perioada 6-9 septembrie 2023, o grupă de calificare, din cadrul Ligii Campionilor la fotbal feminin, ediția 2023/24. Tragerea la sorți, care a avut loc azi la sediul UEFA de la Nyon, Elveția, a stabilit componența grupelor din primul tur. Campioana Moldovei, Agarista CSF Anenii Noi va juca în grupa a 10-a, iar meciurile vor avea loc în țara noastră, stadionul urmând să fie stabilit ulterior.

 

Agarista CSF Anenii Noi va juca în semifinalele grupei a 10-a împotriva echipei FC Dinamo-BSUPC (Belarus), meciul fiind programat pe 6 septembrie. Învingătoarea acestei partide va întâlni în finala grupei a 10-a echipa AFC Ajax (Țările de Jos). Finala grupei va avea loc pe 9 septembrie. Etapele de calificare în sezonul 2023/24 se vor juca dintr-un singur meci. Câștigătoarea grupei noastre se va califica în turul 2 al Ligii Campionlor la fotbal feminin.

 

Componența tuturor grupelor din primul tur le puteți vedea AICI. 

 

Finala Ligii Campionilor la fotbal feminin este programată pe 24, 25 sau 26 mai 2024, pe stadionul San Mames din Bilbao, Spania.