• Fii alături de Echipa Țării

Fotbal de Plajă (Naționale)

LIVE 14:00. Fotbal pe plajă. Polonia - Moldova

30 iun 2023 de Roman Cenușă

Astăzi, 30 iunie, Naționala de fotbal pe plajă a Moldovei joacă prima partidă din play-off-ul pentru stabilirea locurilor 5-8 al competiției de fotbal pe plajă de la Jocurile Europene din 2023, desfășurate în Cracovia-Malopolska, Polonia. Echipa noastră se va confrunta cu gazda competiției, selecționata similară a Poloniei pe Arena Tarnow Beach, amplasată în orașul Tarnov (Polonia).

 

Partida va fi transmisă în direct și poate fi vizionată AICI

 

Polonia - Moldova

30 iunie. Ora 14:00. Arena Tarnow Beach, orașul Tarnov (Polonia)

Arbitru: Alvaro Canovas Garcia-Villarrubia (Spania)

 

Polonia: Krystian Karolak, Maciej Marciniak - Michal Witkowski, Daniel Baran, Patryk Pietrasiak, Grzegorz Brochocki, Mateusz Kiklaisz, Jakub Jesionowski, Arkadiusz Klopeć, Jakub Bistuła, Filip Gac, Witold Ziober

Antrenor: Tomasz Wydmuszek

 

Moldova: Ruslan Istrati, Nicolae Garanovschi - Nicolae Ignat, Leonid Podlesnov, Grigore Cojocari, Vasile Mîță, Dumitru Graur, Eugen Borovschi, Alexandru Sîrghi, Artiom Turta, Serghei Schițenco, Alexandr Ceh

Antrenor: Ruslan Pernai

 

În celălalt meci din play-off-ul pentru stabilirea locurilor 5-8 în competiția de fotbal pe plajă de la Jocurile Europene din 2023, se vor întâlni Azerbaijan - Ucraina, la ora 15:30.

 

Pe data de 1 iulie, câștigătoarele acestor meciuri vor juca pentru locurile 5-6, în timp ce echipele învinse se vor confrunta în meciul pentru locurile 7-8.

 

Pentru ultimele informații despre meciurile naționalei, rezultatele înregistrate, marcatorii și clasamentul la zi, accesați site-ul fmf.md! Aici veți găsi cele mai proaspete și relevante actualizări cu privire la performanțele echipei naționale. Stați conectați și susțineți naționala la maximum!

 

Naționala noastră de fotbal pe plajă s-a calificat la Jocurile Europene 2023, datorită victoriei de la Campionatul European de fotbal pe plajă, Divizia B, ediția 2022. Tricolorii au învins în toate cele 5 meciuri jucate la Arena din parcul La Izvor al capitalei, 4-1 cu Malta și Anglia, 3-0 cu România, 5-1 cu Grecia și 5-3 cu Turcia în finală.

 

Cea mai mare competiție sportivă multisporturi din Europa a anului, cea de-a treia ediție a Jocurilor Europene are loc la Cracovia și în regiunea Małopolska din Polonia, în perioada 21 iunie - 2 iulie 2023. Sunt organizate competiții la 29 de discipline sportive, la care participa 7.000 de sportivi din 48 de țări europene.

foto: www.instagram.com/beachsoccer_moldova/