• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

Memorialul Valeriu Cordineanu

30 iun 2023 de Victor Daghi
GALERIE

Echipa de copii din comuna Chițcanii Vechi, raionul Telenești (antrenor Iacob Balan) a devenit câștigătoarea turneului regional de mini-fotbal în memoria lui Valeriu Cordineanu, erou decedat în războiul pentru apărarea integrității și independenței Republicii Moldova.

 

Competiția, organizată în premieră de către Consiliul raional Telenești, Școala Sportivă din Telenești, Gimnaziul "Valeriu Cordineanu" din c. Chițcanii Vechi, AFR Telenești și Primăria c. Chițcanii Vechi, s-a desfășurat pe stadionul de mini-fotbal din comuna Chițcanii Vechi, construit cu ajutorul Federației Moldovenești de Fotbal, în cadrul programului FMF “Toți împreună”.

 

La turneu au participat 4 echipe alcătuite din copii născuți în anii 2009-2011. În afară de gazde au mai participat satul Negureni, r. Telenești (antrenor Alexei Botnari), satul Leușeni, r. Telenești (antrenor Ion Arnăut), și Precept Orhei (antrenor Gheorghe Moldovan).

 

La finalul turneului, participanții au primit cupe, medalii și cadouri. Cu premii speciale s-au ales cei mai buni jucători ai turneului, Cătălin Burduja (c. Chițcanii Vechi) și Ion Ceban (s. Leușeni). De asemenea, a fost organizat un turneu de jonglare a balonului, iar cei mai buni la fel au fost premiați.  

 

Federația Moldovenească de Fotbal a fost reprezentată la această competiție de către Adrian Ixari, director executiv.

 

Foto: ARF Telenești