• Fii alături de Echipa Țării

Fotbal de Plajă (Naționale)

Fotbal pe plajă. Moldova debutează la Jocurile Europene

26 iun 2023 de Roman Cenușă

Naționala de fotbal pe plajă a Moldovei începe marți, 27 iunie, evoluția din cadrul Jocurilor Europene, ediția 2023 în Polonia. Este o premieră absolută când Moldova are reprezentanți la acest turneu în probele de echipe. Federația Moldovenească de Fotbal le urează tricolorilor mult succes și o prestație cât mai bună sub drapelul țării. 

 

Selecționerul Ruslan Pernai a convocat pentru Jocurile Europene următorii jucători:

Portari: Ruslan Istrati și Nicolae Garanovschi

Jucători de câmp: Nicolae Ignat, Leonid Podlesnov, Grigore Cojocari, Vasile Mîță, Dumitru Graur, Eugen Borovschi, Alexandru Sîrghi, Artiom Turta, Serghei Schițenco, Alexandr Ceh

 

Pentru ultimele informații despre meciurile naționalei, rezultatele înregistrate, marcatorii și clasamentul la zi, accesați site-ul fmf.md! Aici veți găsi cele mai proaspete și relevante actualizări cu privire la performanțele echipei naționale. Stați conectați și susțineți naționala la maximum!

 

Delegația echipei naționale de fotbal pe plajă s-a deplasat în Polonia pe 24 iunie. Lotul nostru a fost cazat în Satul Olimpic din orașul Krakow, regiunea Małopolska. Revenirea în țară este programată pentru ziua de 2 iulie, iar speranțele sunt mari că vor aduce cu ei rezultate remarcabile.

 

Vă prezentăm programul meciurilor de la competiția de fotbal pe plajă, care va avea loc în perioada 27 iunie - 1 iulie, în orașul Tarnov (Polonia) și la care va participa în premieră Naționala Moldovei.

 

Programul meciurilor Naționalei Moldovei în grupa B:

27 iunie. Moldova – Elveția. Ora 18.30

28 iunie. Italia - Moldova. Ora 14.00

29 iunie. Ucraina - Moldova. Ora 14.00

 

În grupa A vor juca Polonia, Portugalia, Spania și Azerbaidjan.

 

Echipele de pe primele două locuri din grupe se vor califica în semifinale. Câștigătoarele semifinalelor vor juca în finală. Este programată și finala mică, în care echipele vor lupta pentru locul 3.

 

Cea mai mare competiție sportivă multisporturi din Europa a anului, cea de-a treia ediție a Jocurilor Europene are loc la Cracovia și în regiunea Małopolska din Polonia, în perioada 21 iunie - 2 iulie 2023. Sunt organizate competiții la 29 de discipline sportive, la care participa 7.000 de sportivi din 48 de țări europene.

 

Citește și...

Fotbal pe plajă. Moldova și-a aflat adversarii turneului de calificare pentru Cupa Mondială

Fotbal pe plajă. Lotul Moldovei și programul meciurilor la Jocurile Europene

Fotbal pe plajă. BSC Nistru Chișinău a încheiat onorabil Euro Winners Cup 2023

 

foto: www.facebook.com/mihapopflo