• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Andrei Cobeț, al treilea gol al sezonului în Belarus! Vezi reușita atacantului moldovean!

24 iun 2023 de Victor Daghi

 

Atacantul moldovean Andrei Cobeț a înscris astăzi unul dintre golurile echipei sale, Slavia Mozâr, în meciul cu Shakhtyor Soligorsk din etapa a 13-a din prima divizie din Belarus. Cobeț a transformat un penalty în minutul 45+1, pe care tot el l-a obținut, ridicând scorul la 2-0, și a fost schimbat în minutul 90. Un alt jucător moldovean de la Slavia, Igor Costrov a jucat tot meciul, iar Cristian Dros a intrat pe teren în min. 84. Slavia Mozâr a câștigat meciul cu 3-1 și, cu 20 de puncte, se situează pe locul 4 în clasament, printre 15 participante. 

 

Este a treia reușită a atacantului moldovean în cele 12 meciuri jucate din actuala stagiune (campionat și Cupă).  

 

Andrei Cobeț s-a transferat pe 28 ianuarie 2022 la Slavia Mozâr de la FC Florești. De atunci atacantul moldovean a jucat 41 de meciuri și a marcat 8 goluri. Anterior jucătorul de 26 de ani născut la Tiraspol a mai jucat la Sheriff, Dinamo Auto și FC Florești.

 

Andrei Cobeț a jucat pentru Naționalele U17, U19 și U21 ale Moldovei. Pentru naționala Moldovei a debutat anul trecut, în meciul cu Letonia de la Chișinău. În total pentru tricolori a bifat 2 jocuri.

 

Foto. Slavia Mozyr