• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

U15. Vezi primele imagini din cantonamentul tricolorilor mici

23 iun 2023 de Victor Daghi
GALERIE

Jucătorii selecționatei cluburilor de elită U15 au început vineri, 23 iunie, un cantonament de pregătire în urma căruia se va forma lotul extins al naționalei Under 15 a Moldovei.

 

Selecționerul Andrei Radiola împreună cu membrii staff-ului său (Serghei Truhanov, antrenor secund, Vladislav Baclanov, antrenor de portari, Anton Covali, medic, și Vladislav Tricolici, manager) a organizat o sesiune de team building, un proces prin care trece grupul să ajungă echipă. Un proces de coeziune, comunicare și descoperire a punctelor tari totul într-un cadru non formal. Un team building nu se rezumă doar la distracție. Activitățile sunt gândite în așa fel încât să scoată participanții din zona de confort și să-i facă să conștientizeze importanța schimbării.  

 

În această seară, de la ora 17:00, micii tricolori vor susține primul antrenament. Iar în zilele de 24 și 25 iunie, selecționata cluburilor de elită U15 va juca două meciuri amicale cu reprezentativa regională U15. Pe parcursul acțiunii din 23-25 iunie, juniorii vor mai efectua teste tehnice și fizice.

 

Citește...

U15. Acțiune de selecție pentru noua Națională

 

Foto: Vladislav TRICOLICI, manager Naționala U15