• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Naționala. Vezi imagini de la ultimul antrenament al tricolorilor înaintea meciului cu Albania

16 iun 2023 de Victor Daghi
GALERIE

 

Naţionala Moldovei a efectuat în seara zilei de astăzi ultimul antrenament înaintea meciului cu Albania din preliminariile Campionatului European. Vezi poze și imagini video de la ședința tehnică desfășurată la stadionul Air Albania din Tirana.


La ședința de pregătire au participat toți jucătorii convocați de selecționerul Serghei Cleșcenco pentru meciul din 17 iunie.

 

Organizatorii meciului au anunțat că au vândut 18.000 de bilete, iar capacitatea Arenei construită în anul 2019 este de 21.690 de locuri. Prețul unui tichet de intrare este de 5 - 27 de euro.

 

Meciul Albania – Moldova din cadrul grupei E a calificărilor pentru EURO 2024 va avea loc pe 17 iunie, pe stadionul Air Albania din Tirana. Începutul la ora 21:45. Partida va fi transmisă în direct de postul de televiziune Canal 5, doar pe teritoriul Republicii Moldova.

 

Iar pe 20 iunie, pe stadionul Zimbru din Chișinău, Naționala Moldovei va juca cu Polonia, într-un alt meci din preliminariile Campionatului European 2024. Începutul la ora 21:45.