• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Naționala. Vezi imagini din Albania de la antrenamentul tricolorilor

15 iun 2023 de Victor Daghi
GALERIE

 

Tricolorii se află în plin proces de pregătire pentru meciul cu Albania din preliminariile Campionatului European 2024. La ședința de pregătire de azi seara de la stadionul Federației Albaneze de Fotbal din Tirana, pe un timp ploios, au participat toți cei 26 de jucători convocați de selecționerul Serghei Cleșcenco. Artur Ionița și Denis Marandici vor lipsi de la meciurile din 17 și 20 iunie din motive familiale, în timp ce Alexei Koșelev și Daniel Dumbravanu au fost lăsați în afara lotului, deoarece au adunat puține prezențe pentru echipele de club în ultima perioadă.

 

Tricolorii au fost cazați la hotelul Hilton Honors din Tirana, care îi va găzdui până sâmbătă, 17 iunie. Zborul din Chișinău până în orașul Tirana a durat o oră și 35 minute, cu 10 minute mai rapid decât a fost planificat inițial. Albania a întâlnit echipa noastră cu o vreme ploioasă, dar caldă, +22 grade Celsius.  

 

Mâine, de la ora 20:00, este planificat antrenamentul oficial al echipei noastre pe stadionul Air Albania, iar înainte de ședința tehnică va fi organizată conferința de presă a Naționalei noastre cu participarea selecționerului Serghei Cleșcenco și a unui jucător. Declarațiile reprezentanților Naționalei noastre și detalii despre antrenamentul tricolorilor veți găsi pe site-ul nostru. Pentru ziua de mâine jucătorii noștri mai au programate ședințe teoretice și de recuperare.

 

Olandezul Dennis Johan Higler va arbitra meciul Albania – Moldova. El va fi ajutat de către asistenţii Joost Van Zuilen și Roy Albert De Nas, iar Ingmar Oostrom va fi arbitru de rezervă. Delegat UEFA va fi Haraldur Haraldsson din Islanda.

 

Meciul Albania – Moldova din cadrul grupei E a calificărilor pentru EURO 2024 va avea loc pe 17 iunie, pe stadionul Air Albania din Tirana. Începutul la ora 21:45. Partida va fi transmisă în direct de postul de televiziune Canal 5, doar pe teritoriul Republicii Moldova.

 

Iar pe 20 iunie, pe stadionul Zimbru din Chișinău, Naționala Moldovei va juca cu Polonia, într-un alt meci din preliminariile Campionatului European 2024. Începutul la ora 21:45.

 

Bilete suplimentare într-un număr limitat pentru meciul Moldova – Polonia sunt disponibile online pe site-ul BILETE.FMF.MD. Prețul începe de la 50 de lei.