• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

ARF Glodeni. Echipa Primăriei Glodeni câștigă Supercupa raionului

13 iun 2023 de Roman Cenușă
GALERIE

Stadionul central din raionul Glodeni a găzduit pe 11 iunie un eveniment fotbalistic captivant, Supercupa raionului Glodeni, ediția 2023. Într-o confruntare dintre echipele Primăriei orașului Glodeni și a Primăriei comunei Danu, echipa gazdă a triumfat cu scorul de 2-1 după cele 90 de minute regulamentare.

 

În fața unei prezențe entuziaste și pline de spirit, jucătorii ambelor echipe și-au demonstrat talentul și determinarea pe terenul de joc. Atmosfera a fost una plină de adrenalina, cu suporteri care și-au încurajat echipele preferate pe parcursul întregii partide.

 

Echipa Primăriei Glodeni a avut o performanță remarcabilă sărbătorind la final câștigarea Supercupei raionului Glodeni în fața propriilor suporteri.

 

După finalul jocului, Asociația Raională de Fotbal Glodeni a organizat o ceremonie de premiere, la care echipele finaliste au fost răsplătite cu diplome de excelență, medalii și cupe, în semn de apreciere pentru efortul și performanța lor remarcabilă.

 

Federația Moldovenească de Fotbal a contribuit la atmosfera festivă, oferind mingi de fotbal atât câștigătoarei, cât și echipei învinse.

 

Evenimentul a fost onorat de prezența unor oficiali importanți, printre care s-a numărat președintele Asociației Raionale de Fotbal Glodeni, Ion Ceaica, Inspectorul Federal FMF, Vladislav Cebotari, vicepreședintele raionului Glodeni, Ion Rusu și secretarul asociației, Victor Gîrla.

 

Supercupa Raionului Glodeni, ediția 2023, a oferit o experiență memorabilă atât pentru jucători, cât și pentru suporteri. A fost o zi de sărbătoare pentru comunitatea fotbalistică locală, subliniind pasiunea și dedicarea față de sportul rege.