• Fii alături de Echipa Țării

Futsal (Naționale)

Futsal. Internaționalul moldovean, Iulian Cojocaru a devenit golgheterul campionatului din România!

27 mai 2023 de Roman Cenușă

Iulian Cojocaru, talentatul internațional moldovean, a obținut titlul de golgheter al sezonului 2022-2023 în Liga 1 (prima valorică) de futsal din România. Jucătorul, care evoluează la echipa Autobergamo Deva, a impresionat cu performanțele sale remarcabile, marcând nu mai puțin de 30 de goluri în acest sezon.

 

Cojocaru a fost un jucător crucial al echipei Autobergamo Deva în această ediție a Ligii 1 de futsal. Abilitățile sale excepționale, determinarea și precizia la finalizare l-au propulsat în vârful clasamentului golgheterilor.

 

În vârstă de doar 22 de ani, Iulian Cojocaru a demonstrat o maturitate deosebită în teren, fiind unul dintre cei mai promițători jucători moldoveni din futsal. Cu o carieră în plină ascensiune, Iulian Cojocaru reprezintă o speranță pentru fotbalul de sală din Republica Moldova și un exemplu pentru tinerii fotbaliști pasionați de acest sport.

 

FMF îl felicită pe Iulian Cojocaru pentru această realizare deosebită! Succese și performanțe remarcabile în continuare!

 

Amintim că Iulian Cojocaru a câștigat în acest sezon cu Autobergamo Deva și Cupa României la futsal, învingând în finală rivala United Galați cu scorul de 6-5. Cojocaru a contribuit cu două goluri marcate în minutele 16 și 38.