• Fii alături de Echipa Țării

Futsal (Naționale)

Futsal. Constantin Burdujel, un nou titlu de campion al României!

23 mai 2023 de Roman Cenușă

Internaționalul moldovean Constantin Burdujel a câștigat un nou titlu de campion al României la futsal alături de echipa CS United Galați. Astăzi, formația lui Burdujel a obținut o victorie decisivă în fața echipei FK Odorheiu Secuiesc, cu scorul de 7-5 (4-1), în seria finală a competiției. Această victorie le-a adus gălățenilor titlul de campioană a României.

 

După cele două victorii consecutive obținute acasă săptămâna trecută, cu scorurile de 6-2 și 3-1, echipa United a reușit să se impună și în cel de-al treilea meci disputat la Odorheiu Secuiesc. Cu un scor general de 3-0, echipa la care evoluează Constantin Burdujel a devenit campioană a României pentru a doua oară consecutiv.

 

Seria finală a fost dominată în totalitate de United Galați, care a fost superioară adversarului la toate capitolele. Chiar dacă FK Odorheiu Secuiesc a oferit o replică mai bună în meciul de astăzi, nu au reușit să forțeze un al patrulea meci care ar fi trebuit să aibă loc miercuri, 24 mai, tot în Harghita.

 

Echipa CS United Galați și-a asigurat în mare parte victoria încă din prima repriză, când conducea cu scorul de 4-1. Chiar și cu o replică bună a gazdelor în repriza a doua, soarta meciului și a finalei nu a mai putut fi modificată.

 

Jucătorul moldovean Constantin Burdujel a avut un rol esențial în această performanță, contribuind la succesul echipei sale pe tot parcursul competiției. FMF îi aduce internaționalului nostru sincere felicitări pentru această victorie extraordinară și pentru obținerea unui nou titlu de campion al României!